Robert Kubica ha tornat a pujar al Williams. No ha sigut una jornada fàcil per al pilot polonès ja que li ha tocat conduir quan les condicions de la pista i atmosfèriques anaven a pitjor. Kubica apunta que han treballat bé tot i les condicions i que ara coneix millor el cotxe per poder donar una visió més propera de les prestacions del cotxe de Grove: “Hem fet el que hem pogut. Bé per estar de nou al cotxe, em donarà millor idea de com funciona i en què hem de millorar. Coses positives, però també coses en què hem de treballar. Les condicions no han estat les ideals”.

Ha disparat amb força contra els periodistes quan ha estat preguntat si malgrat el seu impediment després de l’accident, se sentia còmode en el cotxe o si necessitava millorar en alguna cosa en aquest aspecte: “Sempre he estat còmode. Han estat invents de la premsa que no ho era. No canviaré res perquè si no direu que no estic còmode. És evident que tinc les meves limitacions, mai ho he amagat. El problema és que sempre pregunteu el mateix, no només tu, en general “, li deia Robert al periodista que s’ha disculpat. “No és res personal”, li contestava el polonès.

Sobre les seves sensacions sobre el cotxe, Robert diu estar content: “Ha estat molt complicada la tarda. Anava empitjorant, no millorant la pista, però crec que hem fet bona feina. Els feelings han estat positius i ara sabem millor on hem de treballar. Crec que hem fet tot el que hem pogut”, deia Kubica que se’l notava feliç de tornar a pujar a un F1: “És una bona sensació. Ho estic gaudint. Tinc l’oportunitat de conduir, que em dóna una millor visió global i poder aprofundir més en el meu paper en l’equip. Tractaré d’ajudar als meus companys “.

També ha estat preguntat per la decisió de Williams de no decantar-se per ell com a pilot oficial: “Sí, he de ser honest, clar que em vaig decebre, però conec com van les coses i ara honestament estic content amb el que tinc. Crec que és important gaudir i el rol que tinc a Williams és interessant. Estic gaudint més del que havia pensat “.

El de Williams també ha parlat sobre la situació en pista: “Ha estat una situació delicada perquè havia de donar les meves sensacions del cotxe, anar ràpid, però no tenia ni un marge d’error a causa del temps. Això ha arruïnat tot el test i ens ha posat en dificultats a tots “. També s’ha enreordat del seu millor moment al Circuit de Barcelona-Catalunya: “El meu millor record d’aquest circuit va ser el 2005, el meu primer test amb Renault. Aquest era un cotxe realment al·lucinant “, un cotxe que va convertir a Alonso en campió del món i que també es va alçar amb el campionat de constructors.