Alex Rins (Estrella Galicia 0’0) ha marcat el millor temps en la FP2 del Gran Premi TIM de San Marino i Riviera de Rimini precedint al seu company d’equip Àlex Márquez i el líder de la categoria, Jack Miller. Igual que la FP1 matinal, la tanda de la tarda ha vist nombroses caigudes a causa d’un asfalt molt relliscós.


L’abundant pluja que ha caigut al llarg del dia sobre el circuit de Misano ha posat molt costa amunt el treball dels pilots en la primera jornada d’entrenaments per a la 13a prova del Campionat del Món 2014. Ja al matí, amb la pista mullada després de pluja caiguda a la nit ia primera hora de divendres, s’han anat a terra fins a set pilots, entre ells Àlex Márquez, protagonista d’un aparatós ‘highside’ del que ha escapat il · lès.

Les coses no han millorat a la tarda, més aviat tot el contrari, i han estat pocs els pilots que han escapat a la trampa que suposava un asfalt xop i amb una adherència molt precari.

Alex Rins ha estat el més ràpid del grup, tant al matí com a la tarda, encara que el millor registre (1.55.049) l’ha signat a la FP1. El barceloní, que avui ha confirmat el seu pas a Moto2 ™ en 2015 amb l’equip que dirigeix ??Sito Pons, no s’ha lliurat d’anar a terra a mitja sessió. També han caigut Alex Márquez – en el seu segon incident del dia- i Jack Miller (Red Bull KTM Ajo), 2n i 3r respectivament en aquesta sessió. L’australià ha estat tercer en la combinada del dia, precedit per Niccolò Antonelli (Junior Team GO & FUN), segon gràcies al seu crono matinal. De fet només un pilot del grup, el belga Schoutten, ha pogut millorar els seus cronos previs a la FP2.

Andrea Locatelli (San Carlo Team Itàlia) ha signat el quart millor crono de divendres, però ha pagat els seus esforços acumulant cuatre caigudes, dues per sessió. Darrere d’italià, Alex Márquez ha deixat el seu millor registre a més de 2 ‘5 segons del seu company d’equip, mentre Gabriel Rodrigo, Matteo Ferrari, Danny Kent, Miguel Oliveira i Isaac Viñales han trobat lloc en el top 10 de la classificació combinada.