Alex Rins aconsegueix el millor temps a Losail seguit de Lowes i Takaaki Nakagami

Els pilots del Campiona del Món de Moto2 tornaven a l’acció aquest divendres al circuit internacional de Losail. Aquesta era la primera de tres jornades d’entrenament abans de començar oficialment la temporada el pròxim 20 de Març en aquest mateix escenari.

Afortunadament per als pilots de la categoria intermitja, els pilots de Moto3 s’havien encarregat de llimpiar l’asfalt qatarí amb la seva primera tanda del dia i els temps eren ràpids des d’un principi, Sam Lowes (Federal Oil Gresini Moto2) liderava les dos primeres sessions de la jornada al rodar en temps de 2’00 baixos. El britànic es mantenia entre els millors durant la tercera tanda del dia, però el registre final d’Àlex Rins (Paginas Amarillas HP40), 2’oo.071, baixava a Lowes a la segona posició. Els dos pilots rodaven amb la versió més nova de la Kalex i quedaven separats al fianl de la jornada per tan sols 13 mil·lèssimes de segon.

Completant la llista dels tres primers trobàvem aquest divendres a Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Asia). El Japonès aconseguia un registre de 2’00.131. El seguien de prop Jonas Folger (Dynavolt Intact GP) y Johann Zarco (Ajo Motorsport).

Tom Luthi (Garage Plus Interwetten), Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), Marcel Schrotter (AGR Team), Simone Corsi (Speed Up Racing) i l’actual campió del món de Moto3, Danny Kent (Leopard Racing), tancaven la llista dels deu primers; tots a menys d’un segon de Rins.