Daniel Ricciardo ha aparegut del no-res i ha superat el seu company Verstappen per emportar-se la pole de la cursa de demà. L’holandès havia liderat tot el cap de setmana i demà haurà de lluitar a la sortida. Lewis Hamilton ha quedat 3r per davant de Vettel.

Els Mercedes començaven la Q1 amb el pneumàtic ultratou, tot i que aviat s’adonarien que la sessió estaria massa ajustada com per arriscar tant. Els de Brackley superaven els Red Bull i els Ferrari tan aviat com posaven l’hipertou. La distància entre el 10e i el primer eliminat ha estat de poc més de dues dècimes, deixant a Grosjean, Vandoorne, Magnussen, Stroll i Sirotkin eliminats.

Els Red Bull, Mercedes i Ferrari marcaven el seu primer temps de Q2 amb l’ultratou, quedant-se separats els 6 primers per 3 dècimes i mitja. Verstappen liderava per davant de Hamilton i Vettel, mentre la resta d’equips realitzaca el seu primer intent amb l’hipertou. No obstant, amb els precedents d’altres GPs, els Force India han optat per marcar el seu temps amb l’ultratou per no passar a Q3 i així poder triar el compost per la sortida. Això deixava a Ocon 11e per davant d’Alonso, Pérez, Hartley i Gasly.

Verstappen li prenia el millor temps a Vettel per gairebé dues dècimes després del primer intent. Hamilton i Ricciardo es col·locaven a la mateixa dècima que l’alemant, amb Bottas i Räikkönen una mica endarrerits.

Els Ferrari no milloraven al seu segon intent i es quedaven fora de la lluita per la pole. Contra tot pronòstic, Ricciardo superava el seu company a Red Bull per tan sols 0.026s. A més a més, Hamilton ha superat a Vettel en millorar el seu temps. Darrera l’alemany han quedat Bottas, Räikkönen, Hülkenberg, Sainz, Leclerc i Ericsson.