Carlos Sainz i Lucas Cruz tornen a tenir problemes i s’allunyen lentament de Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel

Moment molt delicat per a Carlos Sainz i Lucas Cruz en el Dakar. En la tercera etapa de la competició, els pilots d’Audi han tingut greus dificultats per continuar endavant, ja que han estat aproximadament mitja hora aturats degut a un problema amb la bieleta de la roda posterior esquerra del seu cotxe.

Aquest ha estat el primer moment complicat pels espanyols en aquesta edició del Dakar. Tot i haver perdut molt de temps respecte als seus competidors, encara no han dit l’última paraula i segur que estaràn en la lluita per la victòria.

Per si no fos prou, durant els instants finals, Sainz i Cruz han tornat a tenir problemes, ja que han patit una punxada, fet que els hi ha fet perdre encara més temps.

Nasser Al-Attiyah guanya terreny

A més, l’encarregat de començar aquesta tercera etapa ha estat Nasser Al-Attiyah, i això ha fet que el seu ritme no hagi estat del tot bo. El qatarià ha finalitzat l’etapa amb 20 minuts de diferència respecte als guanyadors, que han estat Guerlain Chicherit i Alex Winocq, de l’equip BRX.

Al-Attiyah es el nuevo líder de la general del Dakar.
Copyright: Marca

L’etapa ha finalitzat abans de temps a causa d’unes dolentes condicions climàtiques, ja que en el dia d’avui hi ha hagut fortes tempestes. Degut a això, no s’han pogut fer els 447 kilòmetres que estaven establerts. La jornada ha acabat als 338 kilòmetres.

Classificació actual

En aquests moments, el líder del Dakar és Al-Attiyah amb el Toyota. Yazeed Al-Rajhi i Dirk Von Zitzewitz, companys d’Al-Attiyah a Toyota, es troben en segona posició a una distància de 13 minuts aproximadament.

Per altra banda, Stéphane Peterhansel s’ha recuperat dels problemes d’ahir fent un gran paper, i en aquests moments està tercer en la general. Finalment, Sainz i Cruz estan en sisena posició.