Després d’haver-se realitzat les dues primeres etapes de la competició, Sainz i Lucas Cruz segueixen en la primera posició

El Dakar 2023 ja ha començat. Ahir va arrancar la competició i, en el dia d’avui, s’ha disputat la segona etapa. A partir del que hem pogut observar, està clar que serà una edició molt entretinguda.

Primera etapa

Durant el dia d’ahir, l’equip format per Carlos Sainz i Lucas Cruz es va emportar la primera etapa. El que està clar és que, en aquesta competició, Audi té molt potencial. La dupla espanyola es va imposar per 23 segons de diferència a Sébastien Loeb. No obstant això, Nasser Al-Attiyah, l’actual campió de la competició, va finalitzar l’etapa amb més de set segons de diferència respecte a Sainz i Cruz.

Sainz va començar l’etapa demostrant l’efectivitat del seu Audi per les dunes. Durant el tram final, l’espanyol va haver de remuntar, i ho va aconseguir mitjançant un pilotatge espectacular.

Carlos Sainz: “Queremos ser los primeros en ganar el Dakar con un coche tan sostenible” - AS.com
Copyright: Diario As
Segona etapa

En la segona etapa, Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel han fet un gran treball en equip que els hi ha servit per guanyar l’etapa. El qatarià ha retallat aproximadament cinc minuts a Sainz. En aquests moments, l’equip de Sainz segueix en primera posició, però Al-Attiyah està a poc més de dos minuts.

Sainz i Cruz han estat els primers a rodar sobre el desert, però, tot i ser quelcom molt complicat, no han comès cap error greu. En l’etapa d’avui, Stéphane Peterhansel i Loeb han estat els més desfavorits. El que és company de Sainz a Audi ha tingut dues punxades. Això ha significat un retard de mitja hora aproximadament. Per altra banda, Loeb ha perdut una hora i 26 minuts.

En aquesta segona etapa, els segons classificats han estat Erik Van Loon i Sébastien Delaunay amb el Toyota.