René Rast ha disputat una cursa molt intel·ligent que l’ha permès aconseguir la seva primera victòria al DTM, a més de ficar-se líder en el campionat de pilots. El pilot d’Audi a falta de 4 voltes ha superat al seu company Ekström que ha estat segon. El BMW de Martín completa el podi.

René Rast que sortia des de la pole position mantenia el liderat de la carrera a la sortida, seguit del seu company a Audi, Nico Müller.

Els pit stops majoritàriament es feien en les primeres voltes, però eren Maxime Martin i Mike Rockenfeller qui s’aturaven els primers. Mentrestant a la pista, Jamie Green lluitava per la tercera posició amb el campió Marco Wittmann.

Quan tothom havia realitzat ja la parada obligatòria, Mattias Ekström era qui prenia el liderat per davant de Rast i Martin. Però la cursa no es podia donar per acabada, ja que a falta de 4 voltes pel final, Rast superava Ekström per aconseguir la seva primera victòria al DTM. Martin mantindria el tercer lloc per aconseguir el seu setè podi al DTM.

Fora de la lluita del podi ha destacat la remuntada de Jamie Green després dels pit stops, superant al guanyador d’ahir, Paul Di Resta i Marco Wittmann – qui finalment abandonaria, per acabar en la cinquena posició.

En quarta posició ha finalitzat Nico Müller qui en les últimes voltes ha estat intentant l’avançament sobre Martin. Completen la zona de punts Timo Glock -setè, Robert Wickens – vuitè, Gary Paffet -novè, i Mike Rockenfeller -desè.

Pel que fa en el campionat de pilots, Rast gràcies a la victòria i l’abandonament de Lucas Auer passa a ser el nou líder del campionat amb un punt d’avantatge sobre el austríac. En tercera posició a 5 punts es situa Jamie Green mentre Ekström és quart a només 8 punts.

La propera ronda del campionat es celebrarà del 30 de Juny al 2 de Juliol al sempre especial i decisiu, Norisring a Nuremberg (Alemanya).