Sergio García s’ha imposat en la segona cursa del Moto3 Junior World Championship just per davant de Foggia. Els dos han entrat gairebé en paral·lel i per només 26 mil·lèsimes, l’espanyol s’ha imposat a l’italià. El pilot del VR46 Riders Academy ha vist com, malgrat guanyar en la primera cursa, direcció de carrera el desqualificava i en la segona màniga, com Sergio García li arrabassava la victòria pels pèls. En el tercer graó del podi ha pujat Masià.

La carrera més emocionant del cap de setmana ha estat la segona màniga de Moto3. Fins a 12 pilots han rodat en el mateix segon en les últimes voltes i amb avançaments constants. Ha pogut guanyar Masià, que anava líder en l’última volta, però també Casadei, que ha caigut en un dels últims girs, o Masaki, que ha aprofitat les caigudes per sumar un quart lloc.

Per la seva banda, un altre dels favorits, el pilot de Tarragona, Jeremy Alcova, ha caigut a la recta de darrere amb un toc amb Yurchenco. El japonès Kunii ha liderat la prova quan faltaven 5 voltes, però ha caigut tot sol en la corba 4.

En la primera cursa d’aquest matí, Alonso López ha aconseguit la victòria, seguit de Masià i Sergio García.

Amb aquesta victòria del pilot de l’equip d’Estel Galícia, el campionat queda amb Sergio García primer amb 63 punts, Foggia segon amb 61 i Masià tercer amb 52. Alonso López és quart amb 50 punts.