Red Bull ha confirmat el programa de curses per als seus juniors, Dan Ticktum i Juri Vips, amb Lucas Auer nomenat com el seu nou pilot júnior des 2019 en endavant.

Com se sap, Ticktum competirà a temps complet a la Super Fórmula de Japó amb el Team Mugen Honda. El pilot britànic es centrarà al Japó en lloc de competir en el Campionat de Fórmula 2 de la FIA.

Els preparatius de Ticktum per a la nova temporada ja estan en marxa amb el test de rookies de dos dies a Suzuka aquesta setmana. Juntament amb ell a la Súper Fórmula, hi haurà el nou recluta de Red Bull, Lucas Auer, que torna als monoplaces després de competir en el DTM durant els darrers anys.

El pilot de 24 anys també va començar els seus preparatius en el test de dos dies i competirà amb l’equip B-Max Racing en la seva temporada de debut a la Super Formula.

D’altra banda, el júnior d’Honda, Yuki Tsunoda estarà acompanyat pel nou júnior de Red Bull, Juri Vips, en el Campionat de Fórmula 3 de la FIA i l’estonià s’unirà a HitechGP per a la temporada 2019. Vips ja va fer el seu debut amb Red Bull al GP de Macau.

Mentre que Vips es concentrarà a la F3 en solitari, Tsunoda també competirà en l’altra categoria de F3 que ha estat renombrada a Formula European Masters (l’antiga Formula 3 Europea i continuarà executant sota el programa de DTM.

El pilot japonès competirà amb l’equip alemany de Motopark amb el qual Ticktum i Vips van córrer en la temporada 2018. Tsunoda, que competirà amb Jenzer a la F3 de FIA, tindrà un programa dual en el seu primer any de carreres a Europa.

L’equip Red Bull Junior per 2019 sembla complet amb la contractació de Vips i Auer juntament amb Tsunoda en col·laboració amb Honda. El programa de curses per a Jack Doohan, Dennis Hauger, Jonny Edgar i Harry Thompson es donarà a conèixer pròximament.