L’equip Red Bull ha estrenat el nou R19 de Max Verstappen y Sergio Pérez al circuit de Silverstone en secret

L’equip Red Bull continua sent una incògnita aquesta temporada. Després de realitzar la presentació del seu nou cotxe, el R19, on només es va revelar la seva decoració, l’escuderia austríaca intenta ocultar l’aspecte del seu cotxe per a la temporada 2023.

En el dia d’avui, al circuit de Silverstone, la nova màquina de Red Bull ha rodat a pista per primer cop. Tant Verstappen com Pérez han pujat al R19, recorrent els 100 kilòmetres que permet la FIA.

El futur de Red Bull

Segons el que s’ha pogut veure durant els últims dies, l’estratègia de Red Bull és mantenir oculta l’aparença del seu nou vehicle fins als tests de pretemporada de Bahréin, que tindràn lloc entre el 23 i 25 de febrer.

Totes les mirades estan posades en el nou R19. Passa el mateix amb Williams i Haas, equips que també mantenen en secret l’aspecte final del seu cotxe. L’equip austríac ha publicat un vídeo on no s’aprecia del tot bé el nou cotxe de Verstappen i Pérez. No obstant això, és probable que durant els propers dies apareguin imatges del vehicle.

Nou model de presentacions

De cara a la presentació de l’escuderia austríaca del passat 3 de febrer, l’equip va comunicar que presentarien el seu cotxe per a la temporada 2023. No obstant això, aquest comunicat només volia cridar l’atenció, ja que, des de fa un temps, la majoria d’equips prefereixen ensenyar el seu cotxe per primera vegada durant els tests de pretemporada.

Copyright: Red Bull Content Pool

Tot i això, encara hi ha escuderies que aposten pel mètode tradicional. Aquesta temporada, l’equip Alfa Romeo ha estat el primer a mostrar el seu producte final durant la presentació. Altres equips com Aston Martin també faran el mateix.