Rebellion Racing ha confirmat l’alineació completa de pilots per a cadascun dels seus cotxes a la temporada 2018-19 del WEC. En el seu retorn a LMP1, l’equip suís alinearà Lotterer, Jani i Senna al cotxe nº. 1 i a Laurent, Menezes i Beche al nº. 3.


L’equip Rebellion Racing aspira a ser, a la ‘supertemporada’ del WEC que arrencarà el proper mes de maig, l’alternativa a Toyota més forta a LMP1. L’escuderia suïssa compta amb un LMP1 no híbrid i una alineació de pilots d’allò més completa, amb pilots que ja pilotaven per ells l’any passat a LMP2 (Bruno Senna i Mathias Beche), pilots procedents de Porsche, marca que s’acaba de retirar del mundial (André Lotterer i Neel Jani), i pilots procedents d’altres equips o categories (Thomas Laurent i Gustavo Menezes).

Els pilots escollits ja s’havien donat a conèixer, només faltava saber com els distribuirien entre els seus dos cotxes. Ahir es va desvetllar la llista d’equips inscrits, i a Rebellion tan sols constava Lotterer al cotxe nº. 1 i Laurent al nº. 3; veient-se la etiqueta ‘TBA’ (pendent d’anunci) a la resta de pilots.

Tan sols un dia més tard, l’equip ha confirmat que, qui acompanyarà Lotterer en el nº. 1 és Jani, amb qui ja va compartir cotxe a Porsche, i Senna, campió de LMP2 l’any 2017. Al nº 3, seran Laurent, Menezes i Beche. Els suïssos disposen d’alguns dels millors pilots de la graella, especialment al cotxe nº. 1, i tenen com a objectiu arribar a plantar cara a Honda.

La temporada 2018-19 del Mundial de Resistència donarà començament el 5 de maig, a les 6 hores de Spa-Francochamps la ronda inaugural d’aquesta ‘supertemporada’ que durarà més d’un any i comptarà amb dues edicions de les 24 Hores de Le Mans, sent la de 2019 l’última cursa de la temporada.