Ahir a l’Últim Revolt, ens preguntàvem si realment hi ha possibilitats de què el mercat de fitxatges a la Fórmula 1 estigui més actiu que mai.

Hi Ha pilots joves que pugen amb molta força de la Fórmula 2 i també altres candidats com podria ser el pilot català Alex Palou. Per fer-se amb un seient a la categoria reina de les quatre rodes.

Pilots de la Fórmula 1 com bé podria ser el cas de Daniel Ricciardo. Estan en el punt de mira. Especialment de la seva escuderia. Tot i ser un pilot amb renom dins de la graella. No està complint els objectius que se li demanen des de MaClaren.

Lewis Hamilton ens té en una incògnita constant cada cop que acaba la temporada. Aquest final d’any, acaba contracte. No sabem on continuarà. Ni tan sols si seguirà a la Fórmula 1. Fet que també podria alterar el mercat.

També sembla que l’escuderia Williams està a la recerca d’un substitut per Latifi. S’han sentit noms de tota mena. Per exemple: Oscar Piastri, un pilot que ha guanyat tot en les categories inferiors i hauria d’estar a la Fórmula 1.

Sembla que Fernando Alonso finalment renovarà amb l’equip Alpine, però si finalment no ho fes obriria encara més la possibilitat que aquests pilots joves o d’altres categories acabessin a la Fórmula 1.