Álex Márquez ha estat l’últim protagonista d’un mercat de MotoGP que cada vegada veu el seu final més a prop. El Jove pilot cerverí deixa Honda, marca que l’ha acompanyat en les seves primeres temporades a la categoria de MotoGP per entrar al món Ducati.

A l’Equip Gresini on Álex portarà la moto que aquesta temporada ha portat Enea Bastianini. Una moto sòlida, ràpida. Que li permetrà treure tot el seu potencial. No està sent la millor temporada pel pilot català, ja que Honda està patint la seva pitjor temporada en dècades.

No tenim cap mena de dubte del potencial d’Álex Márquez. Campió del món de la categoria de Moto3 i també campió de la categoria de Moto2. Per tant, el seu salt a MotoGP està més que justificat.

L’altra opció que tenia el pilot cerverí era seguir a la marca Japonesa. Però aquest cop fora del campionat del món de MotoGP. A Superbikes, una opció que el pilot català ni es platejava, ja que pensa que el seu futur sobre les dues rodes encara està a la categoria reina del motociclisme.

A l’entorn Ducati. Álex Márquez no ho tindrà gens fàcil, pel fet que estarà envoltat d’apostes de la mateixa marca de PanigaleFrancesco Bagnaia és l’intocable, pilot referència de l’equip que encara no sabem qui serà el seu company d’equip.

Jorge Martín i Enea Bastianini són dues de les apostes més clares de la marca de Panigale. Joves promeses per les quals la marca ha fet fortes apostes tant com de donar-los una bona moto com econòmiques perquè no marxin a una altra fàbrica.

Zarco i Álex Márquez seran els veterans de la marca. Amb l’objectiu de no cometre errors i ajudar al desenvolupament de les joves apostes italianes.