Tito Rabat arriba al Gran Premi Motul del Japó amb la determinació de participar malgrat la seva lesió al braç mentre entrenava.


Tito Rabat es dirigeix ??en aquest moment al circuit de Motegi arrossegant un lesió sobrevinguda al circuit d’Almeria quan entrenava el passat dilluns.

El campió en títol de Moto2  es lesionava després que una avaria mecànica li suposés una forta caiguda a la xicana del traçat andalús. Rabat va ser tractat inicialment per l’equip mèdic del circuit, encara que més tard seria traslladat a la clínica Mediterrani a Almeria.

Els metges de l’hospital van intervenir al pilot per estabilitzar la fractura amb un placa de metall després de consultar al Dr. Ángel Charte a Barcelona. La cirurgia va resultar un èxit i ara Rabat està determinat a competir aquest cap de setmana, encara que la seva participació ha de ser confirmada per un examen mèdic al qual se sotmetrà a la seva arriba a Motegi.

Tito Rabat: «Vaig tenir una caiguda forta a la xicana. No estic segur de la veritable causa, ja que ni tan sols vaig poder comprovar l’estat de la moto després. Els oficials de pista i el personal mèdic del circuit d’Almeria van fer un excel·lent treball. Em van immobilitzar el braç i vaig arribar a l’hospital menys d’una hora després de la caiguda. Els metges a Almeria van parlar amb els que normalment s’ocupen de mi a Barcelona, ??i vam decidir que la millor opció era estabilitzar la fractura. L’operació d’ahir a la nit va ser un èxit i aquest matí tinc una gran confiança per córrer al Japó amb algunes limitacions».