El bicampió del món de Fórmula 1 Mika Häkkinen ha fet aquestes declaracions sobre el jove pilot de Toro Rosso, subscrivint la seva actuació a les acaballes del Gran Premi de Singapur, quan va ignorar les ordres d’equip.


Les bones impressions que Max Verstappen dóna contínuament a la Fórmula 1 es tradueixen en que cada cop més veus experimentades recalquen les seves actuacions. Una conducció agressiva però a la vegada madura és el que més sorprèn al pàdoc.

Mika Häkkinen recentment ha escrit al seu blog, on tracta l’actuació al Gran Premi de Singapur de Verstappen com un gest de maduresa.

A les acaballes del Gran Premi, els dos pilots de Toro Rosso perseguien Sergio Checo Pérez amb Verstappen al capdavant. Veient que el neerlandès tenia poques possibilitats d’avançar-lo, l’equip li va demanar que deixés el seu company d’equip Carlos Sainz de provar-ho, al que Verstappen va rebutjar amb un cop de veu de “No!” per ràdio.

Aquest gest va aixecar fora polseguera, però Häkkinen ha estat dels pocs en defensar l’actuació del neerlandès:

“Un pilot ha d’estar alerta i a l’aguait del que està passant al seu voltant durant tota l’estona. Això és el que Verstappen fa. No deixarà passar ningú si s’hi juga un grapat de punts.”

Segons el bicampió del món, això és un senyal de maduresa:

“Verstappen té 18 anys, però és ja un mestre. La gent jove madura increïblement d’hora ara per ara, i amb això no em refereixo tan sols als pilots.”

Verstappen és el pilot més jove en haver aconseguit un seient a la Fórmula 1, i pressumptament ho serà durant molt de temps després que la FIA decidís afegir un límit de 18 anys per a poder participar en un Gran Premi. I és que Verstappen just ha fet 18 anys; acaba de fer-se amb el carnet de conduir.