Tal i com va succeïr ahir, una suau pluja durant la nit ha complicat les durant la sessió matinal.

Jerez s’ha llevat en unes condicions practicament identiques a les que hi va haver al primer día d’aquesta segona rodna de test a Jerez. La pluja ha obligat als equips a muntar els neumátics d’aigua durant bona part del matí i per tan, els millors temps del día trigarien en arribar. Pedro Piquet de Trident i Niko Karfi de MP Motorsport han estat els primers en desafiar la lliscant pista andalusa.

Poc a poc els pilots s’han anat atrevint, i ha estat Simo Laaksonen qui ha marcat la pauta durant els primers compasos fins que ha aparegut la pirmera bandera vermella ja que Jake Hughes s’ha sortit de pista. Després de l’interrupció; Callum Illot, Anthoine Hubert i Nikita Mazepin han estat els priemrs en tornar a la pista. A falta de mitja hora per acabar amb la sessió matinal, s’han començat a veure els priemrs neumátics de sec, ha estat el cas de Boccolacci i Kari, però ha sigot Illot qui s’ha endut el millor temps abans de la pausa per dinar.

Durant la tarda, per tan, s’esperava queels temps anessin millorant en gran mesura, ja que tothom ha fet servir els neumátics de sec i les condicions de la pista han anat millorant paulatinament. N o hi ha hagut més interrupcions y amb totsx els pilots intercambiant-se les voltes ràpides, finalmente ha estat el pilot italià de Campos, Leonardo Pulcini, qui marcaría el millor temps del día després de completar una volta en un 1:30.255 i durant el día ha completat un total de 48 voltes. L’italià ha estat seguit d’aprop per Piquet i Hughes.