El passat diumenge, 24 d’abril, es va celebrar la segona prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya amb la disputa de la Pujada en Costa Callús – St. Mateu de Bages, organitzada pel Moto Club Manresa.

Destacar la gran afluència de participants amb 66 inscrits dividits en 6 Monoplaces i CM +, 6 CM Promoció, 43 de velocitat i 11 de regularitat.

El vencedor de la prova va ser Miquel Raventós amb el seu Demon Car amb un registre de 2:41.725, que va ser també el millor en l’apartat de Monoplaces i CM +; la segona posició de la prova va ser per Jordi Gaig amb el seu Porsche 911 GT3 amb un crono de 2:41.958 i vencedor entre els Turismes. Edgar Montellà amb un Silver Car S-3 i un temps de 2:42.251, que va ser el primer de la categoria CM Promoció ve completar el podi absolut de la prova.

Entre els Monoplaces i CM + segon va ser Joan Gil amb un Speed Car GTR Evo, i tercer en Jaume Vilardell amb un Speed Car GTR.

Entre els vehicles CM Promoció segon va ser Antoni Arrufat amb un Silver Car S-3 i tercer va ser l’Eudald Carbonell amb un Demon Car CM R2.

A la categoria de Turismes, després de Jordi Gaig, es va classificar en Joan Salvans amb un altre Porsche GT3 Cup, i en tercera posició en Gerard de la Casa amb el seu Ford Fiesta.

En l’apartat de Regularitat la primera posició la va ocupar Ramon Martí amb el seu BMW 320i; segon lloc per Francisco J. Fernandez amb un Renault 5 Alpine Turbo i tercer calaix per Josep Maria Martí amb un Seat 131.

Quant a la Regularitat Esport, la primera posició va ser per a Jordi Pitarch amb el seu Volkswagen Golf GTi MK2; segona posició per Joan Argemi amb un Renault 310 i tercer lloc per Ricardo Jimenez amb un Renault Clio S16.

La prova, afavorida pel bon temps, va tenir una gran afluència de públic que va omplir les cunetes i va gaudir d’un bon espectacle.