El pilot barceloní Albert Costa, va aconseguir finalitzar entre els cinc primers en una de les dues curses disputades aquest cap de setmana a Oschersleben (Alemanya), en el que va ser la prova inaugural de l’ADAC GT Masters. Daniel Juncadella també va acabar entre els deu primers.

OSCHERSLEBEN, ALEMANYA – En un ambient que ja ens agradaria tenir a casa nostra, el circuit d’Oschersleben, també conegut com a Motorsport Oschersleben Arena, va acollir la prova inaugural de l’ADAC GT Masters amb una assistència de 28 mil espectadors.

El circuit, petit però pensat més pels fans que pels que hi treballem dins, va veure com la climatologia va respectar als pilots. El sol va brillar tant dissabte com diumenge.

FormulaRapida.net va ser-hi present i així ho farà la resta de la temporada d’aquest campionat professional que compta amb dos pilots catalans: Albert Costa Balboa i Daniel Juncadella.

Albert Costa Balboa competia amb l’equip Emil Frey Racing, a bord d’un Lamborghini Huracan GT3 EVO. El pilot de Barcelona comparteix cotxe amb Jack Aitken. Aitken es conegut per debutar a Fórmula 1 al equip Williams l’any 2020, quan George Russell va pujar a l’equip Mercedes.

El pilot britànic-coreà, va realitzar la sessió de classificació i la sortida de la cursa del dissabte amb poca fortuna. Jack Aitken va sobrevalorar l’estat dels pneumàtics a la sortida i un error va aturar les esperances d’Albert Costa d’aconseguir un bon resultat. Els del equip d’Emil Frey Racing es van haver de conformar amb la dinovena posició, per davant de Daniel Juncadella que va finalitzar en la vint-i-unena posició.

Tanmateix, diumenge ambdós pilots catalans van realitzar la classificació a primera hora del matí. En aquest cas, bon resultat d’Albert Costa que es va quedar a tres dècimes d’aconseguir la pole position. Aconseguint la quarta posició per a la graella de sortida. Daniel Juncadella amb el Mercedes-AMG GT3 va aconseguir la novena plaça.

Aquestes bones posicions de sortida van ser transcendentals. I és que en l’ADAC GT Masters la classificació és pràcticament el noranta per cent del resultat en cursa.

El duet d’Albert Costa Balboa i Jack Aitken van aconseguir finalitzar en la cinquena posició. Daniel Juncadella va ser vuitè amb el seu company d’equip Jan Marschalkowski al equip Mercedes-AMG Team ZVO.

Pel que fa al campionat de pilots, Albert Costa Balboa surt desè en el campionat amb onze punts. Mentrestant, Daniel Juncadella el segueix de ben a prop a la dotzena posició amb vuit punts.

La propera cita del ADAC GT Masters serà al Red Bull Ring, Àustria el 21 i 22 de Maig.