La primera victòria d’un pilot català ha arribat avui després de que Miquel Molina s’imposés davant els espectadors de Nürburgring. El de Lloret de Mar ha sigut capaç de encapçalar la cursa en tot moment per a convertir la seva Pole Position en victòria. El podi l’ha completat DiResta i Spengler.

 

La cursa ha començat amb el xoc que han protagonitzat Wickens i Scheider al primer revolt. Wickens ha pogut seguir una volta en pista i arribar al box, però Scheider no ha pogut moure el seu cotxe d’allà. Tots dos han acabat abandonant, i el Safety Car ha estat en pista quasi 10 minuts.
Quan el cotxe de seguretat ha marxat, hem vist unes petites baralles entre DiResta i Blomqvist.

Passats ja 20 minuts, s’obria la finestra de les aturades al box, i Juncadella ha posat en marxa una bona estratègia per entrar darrere de Blomqvist i sortir per davant d’ell. D’aquesta manera, el barceloní ja s’havia fet amb diverses posicions per a fer una bona cursa.
Quan entra Miquel Molina al box, fa la seva aturada i surt per davant de Paul DiResta. Així doncs, es tornava a assegurar la primera plaça.

Passada la meitat de la cursa, Juncadella anava per davant de Pascal Wehrlein, i els de l’equip de l’estrella han obligat a Dani a afluixar el ritme per a poder fer que l’alemany s’apropés a ell i fer servir el DRS. Malgrat això, el català ha patit molt per defendre’s dels atacs de pilots que anaven per darrere d’ell, com ara Rockenfeller o Ekström.

Al final, Miquel Molina ha guanyat la cursa i s’ha convertit en el primer pilot espanyol en guanyar una cursa de DTM. DiResta, qui també ha fet una molt bona gestió de cursa, ha acabat segon, seguit de Bruno Spengler. Blomqvist ha quedat quart, i Wehrlein cinquè. Finalment, Dani Juncadella només ha aconseguit 1 punt al acabar desè.