Felix Rosenqvist aconsegueix la seva primera pole position a la Fórmula E per davant de Sébastien Buemi i de Sam Bird.


Grup 1: D’Ambrosio, Prost, Da Costa, Ma i Lopez

D’Ambrosio era el primer pilot en sortir a pista i cap altre pilot ha esperat a box. Prost fou el més ràpid amb un 1:21.7 per davant de Da Costa, López i D’Ambrosio. Ma, malgrat fer el primer sector més ràpid, no completava la seva volta més ràpida.

Grup 2: Sarrazin, Buemi, Evans, Heidfeld i Turvey

Heidfeld ha aconseguit la P3 en la general y fou el primer en creuar la línia d’arribada. Buemi ha set més ràpid que Prost malgrat l’error en una frenada y ha marcat un 1:21.3. Turvey però s’ha col·locat P3 en la general, Heidfeld P5, Sarrazin P7 i Evans P9.

Grup 3: Engel, Duval, Di Grassi, Vergne i Abt

Duval ha estat el primer en sortir de box i Vergne l’últim. Di Grassi sols ha estat P6, mentres que Abt ha set P2, però Vergne ha fet la volta més ràpida amb 0.35s sobre Buemi i ha set el primer pilot en baixar del 1:21. Amb la bandera a quadres onejant, Abt aconseguia la P3, Di Grassi P8, Engel P10 i Duval P15.

Grup 4: Carroll, Bird, Piquet, Rosenqvist i Frijns

Carroll amb problemes, lluitava per tenir el monoplaça en marxa. Com Heidfeld, Rosenqvist ha anat directament a una volta de 200%, ha estat el més ràpid en el primer sector i ha aconseguit la P2.  Bird es quedava amb P4, Piquet P5, Firjns P9 i Carroll P20.

Superpole:Vergne, Rosenqvist, Buemi, Bird, Piquet

Piquet ha estat el primer en sortir a pista a la Superpole, però un toc contra la paret a la primera volta deixava el seu monoplaça tocat. Marcava un temps d’1:23. Bird sortia en segon lloc i feia un temps d’1:21.6. Buemi, malgrat perdre temps en la primera corva aconseguia ser més ràpid que Bird en 0.140s. Per altra banda, Rosenqvist agafava un avantatge de 0.1s sobre Buemi després de segon sector, i malgrat perdre temps en l’últim fou més ràpid que Buemi. El costat fosc se l’enduia Vergne al no poder sortir de nou a la pista al tancar-se el pit lane.

Per tant, Felix Rosenqvist aconseguia la seva primera pole position a la Fórmula E per davant de Sébastien Buemi, Sam Bird, Nelson Piquet Jr. i Jean-Eric Vergne.