Nico Rosberg ha liderat la sessió abans de la classificació en un GP on una victòria podria donar-li el seu primer Campionat del Món. El seu company d’equip i rival, Lewis Hamilton, va quedar 2n per davant de Vettel.

Les condicions de la pista van canviar radicalment en comparació amb el divendres, des de +50ºC de temperatura de la pista fins 24ºC, acompanyada per un plugim constant sobre la pista. Els pilots van començar la sessió amb precaució utilitzant els pneumàtics de pluja. Hamilton va considerar que la pista no estava prou humida malgrat la pluja lleugera, pel que va ser el primer a usar pneumàtics llisos.

A meitat de la sessió, Ferrari estava molt per davant de Red Bull amb una bretxa de 7-9 dècimes, el que suggereix que els cotxes de l’escuderia italiana s’adapten bé a aquestes condicions. Räikkönen liderava en aquells moments i li seguien Vettel, Verstappen, Ricciardo, Hülkenberg, Grosjean, Massa, Pérez, Bottas i Magnussen.

Rosberg i Hamilton van tornar a la part superior de la taula de temps amb el seu nou intent. Ningú va ser capaç de superar els temps dels pilots de Mercedes i, per darrere, completaven el Top10 Vettel, Räikkönen, Verstappen, Ricciardo, Bottas, Palmer, Massa i Alonso.