La Fórmula E arriba de nou amb una nova temporada i l’inici d’una nova era a la categoria. Ho fa a Mèxic amb nous pilots i equips que s’incorporen a la competició elèctrica. Per contra, hi han d’altres que ja no hi són.

Després d’haver acabat a l’agost passat la temporada ara hi torna amb una temporada que promet emocions fortes. A més, ho fa sense la presència de l’equip campió l’any passat.

Tot i que Mercedes ja no hi és, Stoffel Vandoorne si ha decidit continuar, i ho farà al costat de DS Penske. El campionat perd el nom de Mercedes, però altres tres constructors s’afegeixen, com són McLaren, Cupra i Maserati.

Descobreix com queda finalment la graella per 2023 de la Fórmula E

Com avançàvem abans, Mèxic ha estat el lloc escollit per iniciar aquesta novena temporada de la Fórmula E. S’ha pres aquesta decisió tenint en compte que el “Autódromo Hermanos Rodríguez” és un dels preferits tant per als pilots com pels aficionats.

EL CIRCUIT

Aquest circuit compta amb 2,63 quilòmetres i un total de 19 corbes. És un dels pocs circuits que estan al calendari de la Fórmula E, doncs acostumen a fer carreres urbanes. Potser aquest és un dels grans atractius que fan d’aquest circuit un dels preferits per tot el públic.

A QUI SEGUIR DURANT EL CAP DE SETMANA?

Tot i que tenim antecedents d’aquest E-Prix, la veritat és que no el podem tenir molt en compte, doncs, com ja hem avançat abans, aquesta temporada és l’inici d’una nova era, i per això tots els pilots i equips parteixen des de zero.

Encara i això, Lucas Di Grassi és el pilot amb més palmarès en aquest país dels que hi participen, amb tres victòries totals, dos en Ciutat de Mèxic i una a la regió de “La Puebla“. Entre la resta, Edo MortaraMitch Evans i Pascal Wherlein també tenen alguna cosa a dir aquest cap de setmana, amb aquest últim com el passat guanyador.

Només queda esperar i veure que passarà a la primera carrera de la temporada. A més haurem d’estar al corrent de totes les novetats que tindrem durant la temporada de Fórmula E.