La temporada 2015 de la Verizon IndyCar Series finalment s’iniciarà aquest cap de setmana al circuit urbà de Saint Petersbourg, Florida; després de la cancel·lació del Brazilia 300 que havia de ser la gran obertura de la categoria.

Nous pilots i nous cotxes, més rivalitat que mai. Chevrolet i Honda enceten la batalla aerodinàmica que, pel que hem vist als test de pre-temporada, Chevy sembla el rival a batre.

Nous pilots com Sage Karam (Chip Ganassi Racing) o Gabby Chaves (Bryan Herta Autosport) es tindran molt en compte, a part de la tornada de Simona de Silvestro amb Andretti Autosport i els múltiples moviments del mercat.

James Jakes torna a la categoria amb l’equip Schmidt Peterson Motorosport on compartirà equip amb James Hinchcliffe que ha deixat Andretti Autosport. Qui ha deixat l’equip SPM és Simon Pagenaud un dels preferits al campionat, després de la seva incoporaió a Penske.

També hi ha moviments pel que fa a pilots provinents d’europa com Stefano Coletti que debutarà amb KV Racing Technologhy i Luca Filippi amb l’equip CFH Racing.

Com sempre també hi haurà a la lluita els dos Penske de sempre, Will Power i Hélio Castroneves, juntament amb els Ganassi de Kanaan i Dixon. També no oblidar els Andretti de Hunter-Reay, Muñoz i Marco Andretti.