El Mundial de Moto3 ja ha començat, i Danny Kent ho ha aprofitat més que ningú, liderant la primera tanda de lliures del GP de Qatar. Darrere del pilot de l’equip Leopard Racing ha finalitzat la KTM de Miguel Oliveira i l’Honda de Niccolò Antonelli.


El Mundial de Motociclisme ja ha començat. La categoria petita de 125cc ha obert el primer Gran Premi de l’any, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit Internacional de Losail, a Qatar. Sota la fosca nit, els pilots han començat ha preparar la posada a punt de les seves motos fent els primers quilòmetres del cap de setmana, a més dels debutants d’aquest any han començat a agafar el ritme amb les seves motos respectives.

Sense incidències molt destacables excepte algunes sortides de pista, en els temps ha liderat Danny Kent, que amb la seva muntura Honda de Leopard Racing ha marcat un crono de 2:06.601, que ha estat una dècima més veloç que la KTM de Miguel Oliveira, que ha quedat en una bona segona posició. Malgrat ser el principi de tot, les distàncies són molt més grans amb el tercer classificat, Niccolò Antonelli, que ha aturat el temps a vuit dècimes del liderat.

Les distàncies s’esperen més curtes a mesura que avanci el cap de setmana, i si no hi ha cap sorpresa, la situació hauria de ser semblant a la de l’any passat, amb moltes motos a una distància relativament curta i amb moltes batalles a pista. El Top 5 d’aquests FP1 l’han completat un sorprenent Isaac Viñales (Husqvarna Factory Laglisse) i Brad Binder amb l’altra Red Bull KTM.

Les Estrella Galícia 0’0 s’han mostrat bastant discretes en aquesta primera sessió, a la recerca de quilòmetres sense centrar excessivament en el temps per volta, o això evidencia la 14a posició de Fabio Quartararo, que malgrat la seva curta edat de 15 anys, ja va liderar durant la pretemporada i se l’espera que estigui lluitant per les posicions capdavanteres. El francès està aprenent en aquests primers moments, mentre el seu ja més experimentat company, Jorge Navarro, acabava en el sisè lloc per davant d’Alexis Masbou, Jorge Martin, Jakub Kornfeil i Hiroki Ono.

La FP2 es durà a terme aquesta tarda a partir de les 18:55h (hora peninsular).