Després d’una aturada de més de dos mesos, les categories suport, és a dir, la Formula 2 i la Formula 3, tornen a la pista. Ho fan en l’emocionant Gran Premi d’Emília Romanya. Des de finals de març i principis d’abril, els pilots d’aquestes categories de promoció prèvies a la F1 no han competit, però ara es preparen per a enfrontar-se al desafiador Autodromo Enzo e Dino Ferrari de Imola.

Aquest circuit italià és conegut per la seva complexitat. Compta amb seccions d’alta velocitat i corbes tècniques que posaran a prova les habilitats dels pilots. A més, els límits de pista poden ser un factor crucial en el resultat de les carreres. Això afegeix un element extra d’emoció i dificultat.

Formula 2: Pepe Martí i la Cerca de Redempció

En la Formula 2, després de tres caps de setmana de competició a Bahrain, Jeddah i Austràlia, Zane Maloney s’ha consolidat com el líder destacat amb 62 punts. Està seguit per Paul Aron amb 47 i Dennis Hauger amb 41. Altres pilots a seguir inclouen als talentosos membres de Prema, Andrea Kimi Antonelli i Oliver Bearman, així com a Isack Hadjar.

Per a la representació espanyola, totes les mirades estan posades en Pepe Martí. Després d’un cap de setmana complicat a Austràlia, Martí està decidit a millorar en les cites europees, començant amb Imola, un circuit que coneix millor i on espera treure profit de la seva experiència i habilitats.

Formula 3: Mari Boya i la Competència Intensa

En la Formula 3, el campionat presenta un empat en el lideratge. És entre Luke Browning de Hitech GP i Leonardo Fornaroli de Trident, tots dos amb 44 punts. Just darrere d’ells, Gabriele Mini de Prema segueix de prop amb 39 punts. Mentre que els seus companys d’equip, Dino Beganovic i Arvid Lindblad, sumen 28 i 23 punts respectivament.

L’espanyol Mari Boya és un altre pilot a seguir de prop en aquesta categoria. Boya, al costat dels seus companys en Campos Racing, Sebastian Montoya i Oliver Goethe, continua sent un contendent al títol. Boya espera aprofitar el seu coneixement del circuit i el seu potencial per a aconseguir un bon acompliment en Imola. I d’aquesta manera enfortir la seva posició en el campionat.

Expectatives en Imola

El Gran Premi d’Emília Romanya promet ser una cita plena d’emoció i desafiaments tant per als pilots de Formula 2 com per als de Formula 3. El circuit de Imola, amb la seva barreja d’alta velocitat i corbes tècniques, serà l’escenari perfecte per veure la destressa de tots els pilots. La lluita pels punts serà intensa i qualsevol error podria costar car, especialment amb els estrictes límits de pista que els pilots hauran de respectar.

En resum, la volta a l’acció en Imola serà una prova crucial per a Pepe Martí en F2 i Mari Boya en F3. Tots dos buscaran destacar-se i obtenir resultats positius en aquest exigent traçat italià. L’emoció està garantida mentre aquests prometedors pilots espanyols s’enfronten a un dels circuits més desafiadors del calendari.

Horaris

Formula 2
  • Entrenaments lliures: divendres 17 de maig a la+es 11:05h
  • Classificació: divendres 17 de maig a les 16:00h
  • Carrera sprint: dissabte 18 de maig a les 14:15h (25 voltes)
  • Carrera principal: diumenge 19 de maig a les 10:00h (35 voltes)
Formula 3
  • Entrenaments lliures: divendres 17 de maig a les 09:55h
  • Classificació: divendres 17 de maig a les 15:05h
  • Carrera sprint: dissabte 18 de maig a les 10:05h (18 voltes)
  • Carrera principal: diumenge 19 de maig a les 08:30h (22 voltes)

Twitter Formula Rápida