Toro Rosso comença una nova temporada a la Formula 1, aquest cop amb bastants problemes que ja es van veure reflectits en les proves d’hivern. Daniil Kvyat efecutará el seu debut a Melbourne amb un monoplaça que encara està per perfeccionar, encara que ja han admès que s’han fet grans progressos en aquesta pretemporada. Com passa en tots els equips en aquest 2014, és una gran incògnita saber la seva posició respecte a la dels seus rivals, però els de Faenza esperen poder fer una bona actuació, i qui sap si sumar almenys algun punt. 

Jean-Eric Vergne: “Realment m’agrada aquesta pista ja que té un gran disseny i la seva ubicació en un parc fa que sigui un gran lloc per estar-hi. Des d’una perspectiva de maneig, és com un circuit urbà però amb tot tipus de revolts, incloent algunes d’alta velocitat. Sempre m’he sentit molt còmode en aquest circuit, però no han anat les coses tan bé en el passat, així que espero que sigui diferent aquest any, encara que qui sap el que podem esperar en l’arrencada d’aquest campionat. Tot i així m’agrada venir a Austràlia i aquest és sens dubte uns de lrs meves tres curses preferides de l’any. Austràlia en poques paraules és llunyana, calenta i una mica misteriosa.

Daniil Kvyat: “Mai he conduït el circuit d’Albert Park, però he vist un munt de les curses disputades allà i a més he vist les imatges dels ‘on-board’, així que tinc una idea raonable de què esperar. La pista és inusual i es veu complicada. El meu debut serà a Austràlia i tinc moltes ganes de que comenci. Espero trobar temps per visitar la ciutat. Tinc que aconseguir un imant de nevera per afegir a la meva col·lecció! Pel que fa a com podria anar la cursa és massa aviat per dir-ho després de només sis dies al cotxe durant les proves d’hivern. Enguany ningú té idea de què esperar ja que poc es pot dir del que va passar a Jerez i Bahrain. Serà molt interessant i no puc esperar per estar a la graella de sortida del meu primer Gran Premi”.