S’estrena a la Pole Position Nicolo Bulega (Sky Racing Team VR46) aquesta temporada. L’italià va baixar el seu propi registre, aconseguit curiosament en el FP1, i va fixar un millor crono de 2:09.320. Niccolò Antonelli (Red Bull KTM Ajo) sortirà demà segon, aconseguint per primera vegada la primera fila aquesta temporada, confirmant el seu gran cap de setmana.

La tercera plaça va ser per a Aaron Canet (Estrella Galicia 0,0), que es va quedar a gairebé quatre dècimes. Millor posició en la graella per a Marco Bezzecchi (CIP), que encapçalarà la segona línia.

Pel que fa a la lluita pel títol, Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers) va acabar 6è per darrere d’ Enea Bastianini (Estrella Galicia 0,0).

Acusant problemes en l’adherència de la goma del darrere, durant tot el cap de setmana Joan Mir (Leopard Racing) no ha aconseguit colar-se en les primeres posicions. Va classificar 14è, però haurà d’enfrontar a 6 places de sanció, per tant sortirà 20.º.

Amb aquest resultat de Fenati, Mir necessitaria almenys ser 11è per proclamar-se campió.

Jorge Martín (Del Conca Gresini Moto3) i Gabriel Rodrigo (RBA BOE Racing Team) sortiran 7è i 8è respectivament.

Les caigudes de la lluita per la Pole Position les van patir Tom Toparis (Cube Racing), Albert Arenas (Aspar Mahindra Moto3), Darryn Binder (Platinum Bay Real Estate) i Nakarin Atiratphuvapat (Honda Team Asia).