A causa de la radiant llum del sol i de les creixents temperatures de la pista, es va produir una tensa sessió de classificació després d’un lleuger retard a causa d’unes reparacions en les tanques de protecció després d’un incident en una cursa de suport. Diversos líders van tenir el temps de volta suprimit en sobrepassar els límits de la pista durant la sessió.


Hartley i Webber es van combinar per prendre la pole position a Xangai per al No.1 de Porsche amb un crono de 1m44.462s. Hartley va fer dues voltes, sent la més veloç suprimida per sobrepassar els límits de la pista.

El No.5 de Toyota ocupa el segon lloc després que Buemi i Nakajima es quedessin a una mínima diferència de 0.060s de la pole.

Audi comença tercer amb el No.8 R18 impulsats per Jarvis i Duval en la classificació.

El No.2 de Porsche pateix una sessió frustrant després d’haver patit l’eliminació del seu torn per l’ús excessiu de combustible i començarà a P6.

Rebellion Racing va fer la pole position de LMP1 per davant de ByKolles CLM P1 / 01 que pateix problemes tècnics.

Manor pren la primera pole a LMP2 quan els joves Alex Lynn i Matt Rao van establir un temps de 1m54.225s.

Signatech Alpine va quedar en segon lloc buscant assegurar el títol de la categoria, superant al No.30 ESM dels nouvinguts al WEC, Galael i Blomqvist per 0.016s!

Ford GT copa la fila davantera mentre que Priaulx i Tincknell prenen la primera pole de la temporada per al No.67 Ford Xip Ganassi UK amb la mitjana de 2m01.391s.

No.66 Ford d’Olivier Pla i Stefan Mucke en segon lloc tot just 0.137s dels líders, ocuparà la segona fila de graella.

Marc Sorensen i Nicki Thiim sortiran des de la tercera plaça amb el No.95 Aston Martin davant del Corse Ferrari d’AF, Nº 51 més ràpida, de Bruni i Calat.

Paul Dalla Llana i Pedro Lamy es combinen per prendre la pole position de LMGTE Am, la cinquena de la temporada i la tercera consecutiva.

Els líders de la classe Collard / Perrodo al No.83 AF Corse Ferrari 458 Itàlia es combinen per al segon a la classe, per davant del No.88 Abu-Dhabi Proton Racing Porsche 911 RSR.