Aquest cap de setmana els pilots catalans Mari Boya i Pepe Martí han aterrat al Gran Premi de Mònaco on Boya ha aconseguit la sisena posició a la Fórmula 3 i Martí, a la Fórmula 2, ha tornat a fer un zero. 

Mari Boya puntua a les dues curses disputades a Mònaco

Mari Boya ha aconseguit puntuar a les dues curses celebrades aquest cap de setmana a Mònaco, després d’aconseguir la sisena posició a la cursa sprint i la setena a la cursa llarga.

Amb deu voltes completades, les posicions no van canviar gaire, tot i que Boya lluitava amb Joseph Loake després que el pilot de Rodin cometès un error i, poc després, Loake li va tornar a cedir la plaça al pilot de Campos Racing.

La cursa principal de la Fórmula 3 a Mònaco ha estat liderada pel pilot italià de l’equip PREMA, Gabriele Mini, seguit de Christian Mansell (ART) i Luke Browing (Hitech).

Pepe Martí torna a fer un zero

La cursa esprint corresponent a la ronda de Mònaco ha estat comandada per Taylor Barnard, qui s’ha emportat la victòria als carrers del Principat. Seguit de Gabriel Bortoleto (Invicta) i Dennis Hauger (MP). Pepe Martí (Campos), en canvi, després d’una gran sortida i haver guanyat cinc posicions en el primer gir, sofria un accident en les primeres voltes que li deixava fora de cursa.

A la cursa de diumenge, el pilot britànic Zak O’Sullivan guanyava seguit de Isack Hadjar (Campos) i Paul Aron (Hitech), que a més se situa líder del campionat.

Pepe Martí, va seguir la mateixa estratègia que en la jornada de dissabte, fent una bona sortida per col·locar-se 15è. Quan el monoplaça de Amaury Cordeel es va colpejar amb una de les barreres i es va veure obligat a retirar el vehicle, Martí va ser el primer a entrar a boxes per canviar els neumàtics. Fet que va provocar que seguidament, altres pilots seguissin la seva estratègia. Finalment, Martí va quedar en la 14a posició i no va aconseguir cap puntuació en tot el cap de setmana.

Cal recordar, que en la cursa anterior, Martí tampoc va aconseguir puntuar.

La sisena ronda es celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 21 al 23 de juny.