Pepe Martí, assentat a la Fórmula 3, va destacar molt durant la seva participació en la Fórmula 4 Espanyola

La passió per l’automobilisme li ve de casa. Des de ben petit, Pepe Martí veia la Fórmula 1 amb la seva família, gran aficionada a Fernando Alonso. Gràcies a això i al suport dels seus pares, s’ha pogut dedicar a la seva passió.

Inicis

Durant l’any 2016, la seva mare es va esforçar molt per trobar-li un lloc en el món del motor, i finalment ho va aconseguir. L’any 2017 va poder competir en el Campionat social del Kartòdrom Catalunya. A més, també va participar en el Campionat de Catalunya, on va acabar en tercera posició.

L’any 2018 va poder fer el salt al Kàrting Internacional gràcies a l’equip Tony Kart Racing Team. Tot i ser el seu primer any, Martí va ser capaç de finalitzar en dinovena posició en el Campionat del Món CIK FIA.

El següent any va guanyar el Campionat d’Espanya Júnior de Kàrting amb l’equip FA Racing Spain. A més, també va aconseguir acabar quart tant en la primera ronda del Campionat d’Europa com en el Mundial CIK FIA.

Fórmula 4 Espanyola

L’any 2021 va debutar a la Fórmula 4 Espanyola amb l’equip Campos Racing. També va participar en la Fórmula 4 dels Emirats Àrabs Units. A la competició espanyola, va aconseguir dues victòries a Aragó i va acabar tercer en la classificació general.

Pepe Martí, dispuesto a seguir en Cheste con su remontada en la Fórmula 4 española | FormulaRapida.net

Fórmula 3

De cara a l’any 2022, es va unir a l’equip Pinnacle Motorsport per a disputar el Campionat de Fórmula Regional Asiàtica. Per altra banda, va renovar amb Campos Racing, competint en la Fórmula 3.

Martí ha tingut molta competència durant tota la temporada i, tot i això, ha pogut demostrar el seu gran talent. Va acabar la temporada de la millor manera, finalitzant en novena posició en la primera cursa de Monza, el seu millor resultat de la temporada.