Després de tres caps de setmana intensos el jove talent barcelonès Pepe Martí continua brillant a la Fórmula Asiàtica. Amb tres podis. Després de la segona posició aconseguida aquest cap de setmana a Dubai se situa a la segona posició de la classificació general.

El jove pilot reconeixia que se sent molt bé, però que li havia faltat una mica de ritme a la primera part de la cursa, reconeix que tenien un bon ritme general per guanyar la cursa, però que a les últimes voltes havia patit un petit ensurt, insistia que si no hagués sigut per aquest petit contratemps segurament hagués guanyat la cursa.

Tot i això, Martí insistia en donar gràcies a l’equip i assegurava que aquest a estat el cap de setmana més complert d’aquesta temporada i això és gràcies a la feina feta per tot l’equip, el jove pilot barcelonès insisteix en el fet que estan pel bon camí i que cada cop tenen més ritme.

La Formula Regional Asian Championship segueix el seu curs aquesta setmana al circuit de Dubai per la seva quarta i penúltima prova del mundial.

 

  1. Arthur Leclerc 131 puntos
  2. Pepe Martí 96 puntos
  3. Sebastián Montoya 92 puntos
  4. Dino Beganovic 88 puntos
  5. Isack Hadjar 71 puntos
  6. Hadrien David 64 puntos
  7. Lorenzo Fluxa 56 puntos
  8. Gabriele Mini 55 puntos
  9. Jak Crawford 52 puntos
  10. Gabriel Bortoleto 46 puntos