En la primera sessió d’entrenaments lliures, Will Power (Team Penske) aconseguia el millor temps amb un temps de 1min 07.5987seg. L’australià liderava un doblet per l’equip Penske amb Josef Newgarden en segona posició, seguit del quatre vegades campió Scott Dixon (Chip Ganassi Racing).

Els pilots aprofitaven els primers 30 minuts per realitzar proves amb el sistema push-to-pass. A continuació veiem com Alexander Rossi (Andretti Autosport) patia dues sortides de pista.

També amb problemes el campió Josef Newgarden qui es sortia de pista al revolt 5 en els últims minuts.

El nord-americà seria el més ràpid en la segona sessió, i la seva sortida de pista servia com a precedent a la multitud de sortides de pista que vindrien en l’última sessió del dia.

Sébastien Bourdais (Dale Coyne Racing), Zach Veach (Andretti Autosport), Simon Pagenaud (Team Penske) i James Hinchcliffe (Schmidt Peterson Motorsports) eren els que es veien afectats amb pèrdues de control dels seus respectius cotxes en aquest complicat punt del traçat.

D’altra banda, el campió de la IndyCar el 2012, Ryan Hunter-Reay (Andretti Autosport) i el campió de la Indy Lights, Kyle Kaiser (Juncos Racing) també protagonitzaven sortides de pista però en altres punts del circuit.

Newgarden deixava el millor registre amb una volta de 1min 07.4345s, essent només una dècima més ràpid que el seu compatriota Spencer Pigot.