Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa han estat els més ràpids de les dues sessions d’entrenaments lliures de MotoGP al circuit de Sepang.

FP1

La sessió no s’ha iniciat massa bé per a Aleix Espargaró que ha patit una caiguda en l’últim revolt del circuit, mentrestant Lorenzo liderava la sessió. Però Espargaró tot i la caiguda, una estona més tard ha pogut situar-se al primer lloc, però finalment ha estat un altre català, Dani Pedrosa el més ràpid de la sessió matinal.

FP2

La pluja que s’havia iniciat en el final de la segona sessió de Moto3 seguia fectant tot i la seva aturada, en forma de pista molla. Redding i Smith han estat els primers atrevits en afrontar una volta en el circuit amb aquestes condicions. A mesura del pas del temps els pilots han anat sortint a pista, i Aleix Espargaró s’ha sortit de pista en el darrer revolt.

Márquez ha començat liderant, però Lorenzo li ha tret el primer lloc i ha liderat bona part de la sessió. Andrea Iannone ha patit una forta caiguda al final de la sessió, que ha acabat amb el millor temps per Jorge Lorenzo.