Johann Zarco ha estat el més ràpid en la primera sessió sobre sec al circuit de Sepang, Malàisia; mentre que Esteve Rabat ha acabat com el més ràpid en la segona sessió després d’una sessió amb un traçat que ha estat força moll durant bona part d’aquesta.

FP1

Thomas Luthi ha començat liderant la sessió mentre que Julián Simon patia problemes amb la seva moto, havent-se de sortir de pista. Les Suter han destacat bastant amb Johann Zarco destacant també en les posicions capdavanteres. Un Zarco que patia una caiguda al revolt 15, que no li ha impedit fer el millor temps al final de la sessió.

FP2

La segona sessió s’ha hagut de celebrar en retràs en conseqüència del retràs de la segona sessió de MotoGP per culpa de la pluja, una pluja que seguia afectant al circuit en forma d’aigua a la pista acumulada, i no pas precipitació.

Els pilots han sortit poc a rodar per por de patir caigudes, però quan han vist que Rolfo feia el millor temps a falta de 15 minuts de sessió, la resta de la graella s’ha atrevit a sortir amb pneumàtics de sec que ha acabat, amb el millor temps d’Esteve Rabat. El líder del campionat té a Sepang la seva segona oportunitat per endur-se el campionat.