El pilot d’Uphall estarà com a tercer a l’escuderia de Grove durant la temporada entrant, la qual serà la segona a les ordres de Paddy Low. Per davant seu hi seran Felipe Massa, qui ha decidit allargar un any més la seva carrera després d’haver anunciat que es retirava al finalitzar l’anterior curs; y Lance Stroll, l’encarregat de substituir a Valteri Bottas, ja que el finlandès va fitxar per Mercedes-AMG Motorsport.

El joveníssim pilot canadenc no només aportarà frescor sinó que amb ell ve acompanyada una injecció de 20 milions d’euros. Per la seva part, l’escocès tindrà la possibilitat de disputar diverses sessions d’entrenaments lliures i de substituir a algún dels dos pilots esmentats anteriorment en cas de lesió o indisposició.

Claire Williams, propietària de l’equip junt amb el seu pare sir Frank Williams, va dir: “És fantàstic per a nosaltres poder retenir a algú amb l’experiència d’en Paul”. Di Resta continuará alternant la qualitat de reserva amb la DTM a les ordres del HWA Team, també amb motor Mercedes. Per la seva part, ell també va opinar sobre l’extensió del vincle amb l’equip anglès: “Estic encantat. Tinc ganes d’entendre les noves normes”. S’ha de recordar que el nou reglament està fet amb l’objectiu que els espectadors puguin veure coches més ràpids i atractius, el que postrerament significarà que les curses guanyin en dramatisme i espectacle.

El proper dilluns 27 veurem com Williams presenta el seu nou cotxe per al curs de 2017 en els test de pretemporada que es celebraran al circuit de Montmeló.