Mattia Pasini ha estat el més ràpid dels entrenaments de divendres de Moto2 en el Gran Premi de San Marino després de marcar el millor temps per la tarda. Pel matí el més ràpid ha estat Márquez qui no competirà en el que falta de cap de setmana.

Primer entrenament lliure de Moto2 estrany a Misano amb Alex Márquez (Estrella Galicia 0.0 Marc VDS) aconseguint el millor temps amb un 1:38.205, però amb una caiguda al final de sessió on el pilot català ha abandonat el traçat amb l’ajuda dels serveis mèdics.

No ha estat l’únic que ha anat pel terra, seguint la dinàmica de MotoGP, les Tech3 Racing de Xavi Viegre i Remy Gardner també han caigut, juntament amb Lorenzo Baldassarri (Forward Racing Moto2), Tarran Mackenzie (Kiefer Racing) i Jorge Navarro (Federal Oil Gresini Moto2).

L’equip Marc VDS ha dominat la taula de resultats amb Franco Morbidelli en la segona posició seguit de la Suter de Dominique Aegerter (Kiefer Racing) i les Kalex de Thomas Luthi (CarXpert Interwetten) i Takaaki Nakagami (IDEMITSU Honda Team Asia).

En la segona sessió Mattia Pasini (Italtrans Racing Team) marcava el millor temps del dia amb un 1:38.061, l’ha seguit el seu compatriota Morbidelli qui lidera actualment el campionat i Nakagami.

Alex Márquez no ha pres part en la segona sessió ni prendrà part en tot el que falta de cap de setmana per culpa de la caiguda dels lliures 1.