Matthew Parry ha liderat la sessió d’entrenaments lliures de GP3 Series a Hungaroring per davant de dos pilots d’ART GP: Nirei Fukuzumi i Charles Leclerc.


 

Comencem amb unes petites anotacions: Richard Gonda tornava a la GP3 amb Jenzer, i Arjun Maini s’ha mantingut al lloc d’Oscar Tunjo.

Semàfor verd i comença la sessió. Jake Hughes era el primer pilot a sortir a pista, seguit pels seus companys de DAMS. Charles Leclerc, que ha participat als FP1 amb l’equip Haas F1 Team aquest mateix matí, ha marcat el ritme al principi de la sessió amb un 1:36.100, gairebé un segon més ràpid que Kevin Jörg. Els seus companys d’ART GP, Alexander Albon i Nyck De Vries, han acabat sent més ràpids que ell al cap d’una estona.

Amb trenta minuts encara pel final, Jake Dennis era el més ràpid amb un 1: 35.175 per davant d’Albon i Fuoco. Dennis, cal destacar que va ser el primer a baixar de l’1:35.000 en els temps per volta.

A la meitat de la sessió, Dennis seguia al capdavant, per davant de Fuoco i Charles Leclerc. Fuoco va ser, més tard, el primer a unir-se a Dennis baixant de l’1:35.000, amb setze minuts pel final, just abans que Janosz i Hughes fossin més ràpids.

A falta de set minuts per al final, Matthew Parry va baixar de l’1:33.000 el temps de volta abans que Nirei Fukuzumi també el millorés; però el pilot de Gal·les va tornar a marcar el millor temps, aquesta vegada, amb 0.027 segons de diferència sobre el pilot japonès.

D’aquesta manera, Parry va acabar la sessió com el pilot més ràpid, per davant de Nirei Fukuzumi i Charles Leclerc. Fuoco, Isaakyan, Albon, Hughes, De Vries, Dennis i Maini van completar el Top10. El més destacable de la tanda ha estat la diferència de només 1 segon entre Parry (P1) i Giuliano Alesi (P19).