El pilot de DAMS ha aconseguit la victòria després d’eixir des de la pole. Coletti després d’una bona remuntada ha sigut segon i Richelmi tercer a una cursa amb molts incidents.

 

Després d’una eixida prou neta, els dos DAMS es van col·locar al capdavant de la carrera amb Sorensen tercer.

Canamasas va provocar l’eixida del SC després de botar-se la variant Àscari i tornar a pista sense mirar si havia algú, això va provocar que tot el gran grup s’ajuntara i que Gasly i Markelov es tocaren en la recta de darrere.

A la parabòlica també va haver-hi un altre toc que va deixar fora a Cecotto, que es va tocar amb Berthon.

Després de 5 voltes després del SC, la carrera es va reactivar amb un Coletti que buscava la victòria i que avanç a dos pilots en la primera corba per a situar-se quart darrere de Sorensen.

En la volta següent i en el mateix lloc, la primera corba, Coletti avanç al cotxe que tenia davant, el MP de Sorensen per a situar-se tercer.

A la volta 12, Canamasas es va tornar a vore involucrat en 2 incidents consecutius. Primer es va tocar amb Binder fent-li trompejar i deixant-ho sobre el piano i sense poder eixir. Després es va eixir de pista després d’enganxar-se amb Marciello.

Coletti va continuar amb la remuntada i va avançar a Richelmi situant-se segon darrere de Palmer.

A falta de 7 voltes per al final, Canamasas va haver d’entrar a boxs a retirar-se després que els comissaris la tragueren bandera negra.

A falta de 3 voltes per al final, Evans i Negrao que lluitaven per la quinta posició, es van tocar deixant prou danyat el cotxe del de Russian Time. Finalment Evans es va retirar.

Finalment la victòria va ser per a Palmer seguit de Coletti, Richelmi, Sorensen, Negrao, Lancaster, Nasr i Pic.