Simon Pagenaud ha estat el més ràpid durant la sessió d’entrenaments lliures de la IndyCar Series al oval de Texas. El pilot de Penske ha acabat per davant del campió de 2014, Will Power i de Takuma Sato, el primer Honda.


En una sessió de 75 minuts, els Ganassi de Kanaan i Dixon han començat al capdavant d’una classificació molt igualada.

El fet sorprenent de la sessió ha estat el accident de Ryan-Hunter-Reay (Andretti Autosport). El pilot d’Honda perdia el control del cotxe al revolt 2, xocant de manera posterior.  El campió del 2012 ha acabat onzè al final de la sessió. El nord-americà ha sortit sa i estalvi, sorprès de l’accident, el primer que pateix amb el DW12 en un oval.

Finalment, ha estat Simon Pagenaud que ha marcat el millor temps. El francès busca trencar la seva mala sort enguany. Recordem l’accident que va tenir a NOLA, l’aleró trencat quan lluitava per la victòria a les 500 milles d’Indianapolis, i a la Race 2 de Detroit que es va quedar sense benzina a falta de 4 voltes pel final.

Resultats: Pagenaud, Power, Sato, Kanaan, Dixon, Castroneves, Rahal, Vautier, Andretti, Muñoz, Hunter-Reay, Kimball, Karam, Jakes, Bourdais, Montoya, Briscoe, Mann, Hawksworth, Coletti, Chaves, Carpenter, Newgarden.