El pilot anglès de l’equip Mercedes AMG, Lewis Hamilton, ha estat el més ràpid en la primera sessió de lliures del GP de Canadà de F1. Nico Rosberg ha acabat la sessió en segona posició i Romain Grosjean en tercera.


 

En aquesta primera sessió d’entrenaments lliures, es confirmaven els rumors de l’ús de tokens. Tant Ferrari com McLaren han utilitzat per a aquest gran premi tokens, però l’escuderia de Woking els estrenarà demà.

El més destacat de la sessió va ser el treball que van haver de fer tant comissaris com mecànics per a retirar del pit lane xicotets trossos metàl·lics que estaven en l’asfalt degut a un acte publicitari. Per sort el problema no va anar a majors.

Lewis Hamilton va ser el pilot més ràpid a pesar que va fer una virolla a meitat de la sessió. El seu company d’equip, Nico Rosberg ha acabat en segona posició i un sorprenent Romain Grosjean ha estat tercer.

Però recordem que estes dades no són al cent per cent fiables ja que molts equips han estat provant millores en els cotxes i diferents setups.

Nico Hulkenberg ha acabat els FP1 en quarta posició seguit pel pilot alemany de Ferrari, Sebastian Vettel.

A Fernando Alonso el trobem en novena posició, els altres dos espanyols han acabat en 17ª (Sainz) i 19ª posició (Merhi). Al de Toro Rosso se li ha parat el cotxe a l’eixida del pit lane, cosa que ha fet que els seus mecànics hagueren d’eixir per a espentar-lo fins al box. D’altra banda, Roberto Merhi (Manor) li ha guanyat la partida al seu company d’equip Will Stevens.

La segona sessió de lliures serà a les 20:00 hora espanyola.