Miguel Oliveira s’ha endut l’última cursa de la temporada de moto2, en una altra cursa de supervivència aquest cap de setmana. Iker Lecuona, que sortia des de la posició número 21, ha acabat segon amb una gran actuació, per davant d’Alex Márquez.

A la sortida ha començat el festival de caigudes, al segon revolt Luca Marini, el poleman, se n’ha anat a terra i Joan Mir darrere d’ell, quan intentava canviar la seva trajectòria per evitar la zona conflictiva, i s’ha endut a Fabio Quartararo i a Lorenzo Baldassarri. Després d’això Àlex Márquez s’ha posat líder, amb Oliveira segon i Lecuona remuntant, ja en la primera volta en la sisena posició.

La cursa ha anat avançant fins que Alex Márquez ha caigut i encara que ha pogut tornar ràpidament a pista, ho ha fet en tercera posició, cedint el liderat a Oliveira, amb Lecuona en segona posició. Aquestes són les posicions que s’han mantingut fins al final, atès que les distàncies que separaven als 3 pilots eren massa grans.

Per darrere Fabio Quartararo s’ha llançat a la remuntada després de la seva caiguda en la primera volta i ha aconseguit acabar en la sisena posició per darrere de Remy Gardner, cinquè, i Mattia Pasini, quart. El campió, Pecco Bagnaia ha perdut també moltíssimes posicions en l’acció de la primera volta, però finalment ha aconseguit entrar en els punts, per convertir-se, juntament amb Miguel Oliveira en els únics 2 pilots de tot el mundial a puntuar en totes les carreres de aquesta temporada.

Han acabat la carrera 20 pilots d’un total de 31 que han pres la sortida, en una altra carrera accidentada al cap de setmana amb més caigudes de la història.