El prometedor pilot ucraïnès Oleksandr Bondarev, de només 15 anys, està preparat per fer el salt a la Fórmula 4 Italiana

Després d’una trajectòria brillant en el kàrting, Oleksandr Bondarev es disposa a debutar en el món dels monoplaces a finals de la temporada 2024 amb l’equip Prema. Concretament, competirà a la Fórmula 4 Italiana durant les dues últimes rondes de la temporada 2024, al Circuit de Barcelona-Catalunya i a Monza, i tota la temporada 2025.

Bondarev, que va signar amb l’acadèmia de pilots de Williams el setembre del 2023, ha estat sotmès a un intens programa d’entrenament i proves per preparar-se per aquest gran repte. Tot i la seva joventut, ja té una experiència destacada en el món del kàrting, on ha demostrat una gran habilitat i determinació.

Aquest debut marca l’inici d’una nova etapa a la carrera esportiva de Bondarev, qui està decidit a seguir els passos dels grans pilots que han començat a la Fórmula 4 i han arribat a la Fórmula 1. Després de superar una greu lesió l’any 2022, que va requerir múltiples operacions i una llarga rehabilitació, Bondarev ha mostrat una resiliència extraordinària, aconseguint retornar a la competició i triomfar en el campionat europeu de kàrting de l’any 2023, guanyant a la categoria Ok-Junior.

Amb aquesta fita, Bondarev no només s’obre camí en l’esport automobilístic, sinó que també porta amb ell l’esperança i l’orgull del seu país. Ucraïna, amb una història limitada en el món del motor, veu en aquest jove talent una oportunitat única per posicionar-se en l’escena internacional de l’automobilisme.

La trajectòria de Bondarev és un exemple de com la passió i la determinació poden superar obstacles aparentment insuperables. Amb el suport de l’acadèmia de Williams, una de les més prestigioses del món, Bondarev té al seu abast les eines necessàries per continuar creixent i consolidar-se com una figura destacada en el món del motor.