Lorenzo Travisanutto (KR Motorsport) no va donar cap opció als seus rivals a la primera prova de la WSK Final Cup 2018 disputada al circuit de South Garda (Lonato, Itàlia).

El pilot italià, que es va proclamar campió del món fa un mes a Kristianstad, sortia des de la pole després de dominar la classificació de divendres i les eliminatòries de dissabte, a més de la Pre-Final del diumenge. A la final, també va dominar de principi a fi.

Kas Haverkort (Zanardi Racing Team) i Luigi Coluccio (Birel Art Racing) van ser segon i tercer respectivament. Tot i que van intercanviar les seves posicions a les primeres voltes, es van mantenir regulars al llarg de la cursa i van completar el podi.

Els tres pilots van obrir forat respecte tota la resta a la primera volta i la van anar augmentant a mesura que avançava la carrera. El quart classificat va ser Gabriel Bortoleto, que va protagonitzar un excel·lent debut a OK, acabant a 3.8 segons de Coluccio. Per darrere seu, el britànic Dexter Patterson (KR Motorsport) i el danès Nicklas Nielsen (Schumacher Racing Team).

Cal destacar també l’actuació de Harry Thompson (Ricky Flinn Motorsport), que sortia des de la 22a posició i va aconseguir acabar 10é després de remuntar dotze posicions, demostrant de nou el seu potencial tal i com ja va fer a la final de la IAME International Final fa una setmana. Tot al contrari que Rasmus Joutsimies (Ward Racing), que va arrancar quart i va acabar 16é.

Pel que fa als pilots de casa nostra, gran actuació de Javier Sagrera (M2 Racing Kart) que es va classificar fàcilment per a la Pre-Final, en la qual va destacar remuntant set posicions. El català va ser quinzè a la final.

També bona actuació de José Antonio Gómez, que debutava aquest cap de setmana a OK. El pilot de DPK va protagonitzar una remuntada de vuit posicions a la Pre-Final per a aconseguir passar a la final. El balear Lorenzo Fluxà, per la seva banda, no va tenir tanta sort i no va poder entrar a la final tot i fer una bona Pre-Final.

Al campionat de pilots, el jove Lorenzo Travisanutto va aconseguir el ple de punts (90) guanyant les eliminatòries, la pre-final i la final. Kas Haverkort és segon i es queda a 27 punts, mentre que Luigi Coluccio és tercer a 44. La pròxima ronda de la WSK Final Cup es disputarà al circuit de Castelleto di Braduzzo del 8 a l’11 de novembre.