Sébastien Ogier i Kris Meeke han marcat el mateix registre al cap de la taula de temps del ‘Shakedown’ del Ral·li d’Argentina. Darrere de tots dos han quedat un company de cadascú, Andreas Mikkelsen amb el Volkswagen i Mads Ostberg amb el Citroën.


Tots dos han realitzat el mateix crono en el tram de 4.59 quilòmetres de Vila García-Cabalango. Ogier ha registrat el seu temps en la seva tercera i última passada amb el seu Volkswagen Polo R WRC, mentre que Meeke l’ha igualat en el seu quart intent amb el seu Citroën DS 3 WRC.

“Em va agradar el descans, però sis setmanes són molt de temps, així que estic content d’estar de tornada al Pol”, ha dit Ogier. “Només vam tenir una jornada de test sobre terra durant les sis setmanes, per la qual cosa era important trobar el ritme de nou en el shakedown”.

Meeke ha admès que el descans de sis setmanes després de l’última cita a Mèxic l’ha ajudat.

“L’inici de la temporada no ha estat perfecte. La velocitat ha estat bé, però no he estat capaç de ser consistent i he comès alguns errors. Ha estat agradable tenir aquest temps per aclarir el cap i fer un reset. Com Seb, només hem tingut una jornada de test sobre terra entre els dos ral·lis, pel que ha estat positiu tenir bones sensacions en el shakedown “, ha explicat el britànic.

Andreas Mikkelsen ha estat tercer a 1.2 segons amb el seu Polo R WRC, només una dècima de segon per davant de Mads Ostberg amb el seu DS 3 WRC que ha estat quart. Jari-Matti Latvala i Thierry Neuville han completat el top 6 amb Dani Sordo setè.

Hayden Paddon s’ha sortit de la carretera i ha xocat contra un mur durant la seva tercera passada després que s’hagi trencat un pern del braç de direcció davanter esquerre del seu i20 WRC. Tot i això, ha estat capaç de reparar el seu cotxe en el tram abans de tornar al parc d’assistència a Villa Carlos Paz.

Nota de Premsa de WRC.com