El flamant nou tercer pilot reserva del equip Renault de Fórmula 1, Esteban Ocon, compaginarà el seu rol a l’escuderia francesa amb la participació en el DTM. Segueixi llegint per veure’n més.


Esteban Ocon va firmar un acord amb Renault Sport Formula 1 Team per ser tercer pilot reserva de la marca francesa. Aquest fet però, no significa que deixi de formar part de l’orbita del equip Mercedes de Fórmula 1.

El francès podria, encara no és segur però així ho apunten algunes fonts que apunten a que Ocon, a part de ser tercer pilot de Renault, també ho seria del equip Mercedes.

La seva vinculació amb Mercedes continua, ja que ben aviat es confirmarà la seva participació al DTM, deixant de banda totes les especulacions sobre la seva incorporació a un equip de GP2 Series.

El motiu d’escollir DTM, vers la GP2 Series és ben senzill. El campió de la GP3 Series del 2015 no podria compaginar els test del divendres amb Renault i la GP2, per tant la seva incorporació al DTM és més que normal, a part de que el propi Ocon sempre ha comentat que:

“DTM és la primera opció i a on vull competir pel 2016, la Fórmula 1 és només un somni de moment” comentava Ocon fa uns mesos.

Recapitulem. El jove francès de 19 anys, campió de la Fórmula 3 i la GP3, competirà enguany al DTM (probablement amb l’equip ART Grand Prix, gràcies a la seva vinculació amb el cap d’equip, Frédéric Vasseur, ara nou director de Renault F1), i a més a més farà un nombre d’aparicions determinades per contracte, en els entrenaments lliures 1 de múltiples Grans Premis (probablement en circuits europeus i algun d’asiàtic però cap urbà o semi-urbà).

Per tant, any de preparació per arribar a la Fórmula 1? Sí, per aquest motiu competirà al DTM, un dels campionats amb més nivell, combinant-ho així amb les pràctiques de Fórmula 1 amb Renault –i probablement també amb l’equip Mercedes AMG.