Porsche ha firmat un nou doblet en la classificació de les 6 hores de Xangai amb els líders del mundial, Webber, Hartley i Bernhard al front en el Porsche #17. Després d’ells han acabat el Porsche #18 i l’Audi #8. En LMP2 pole per al G-Drive #26 i en GTE per a l’AF Corse #51.


 

Els líders del mundial, Webber, Hartley i Bernhard han estat els més ràpids en aquesta sessió de classificació, amb un temps mitjà de 1:42.719, sent 7 desenes millors que l’altre Porsche, el #18. A quasi un segon i mig trobem als dos Audi, #8 i #7 respectivament, que estan molt lluny dels de Stuttgart en aquest circuit.

Gràcies als 8 Mega Juliols de recuperació d’energia de Porsche, tenen un avantatge abismal enfront dels 4 d’Audi, i en aquest circuit açò es nota molt, ja que els de Stuttgart tenen un gran avantatge en acceleració.

En LMP2 la pole ha estat per al Ligier #26 de G-Drive, amb un fantàstic temps de Sam Bird, que ha aconseguit abaixar la mitjana de l’equip a 1:52:7, sis desenes més ràpids que el KCMG de Nick Tandy. La tercera posició ha estat per a l’altre Ligier, el #28.

En GTE Pro els Ferrari d’AF Corse s’han mostrat imparables durant tot el cap de setmana, però en la classificació l’Aston Martin #99 se’ls ha quedat molt prop. La pole ha estat per a Bruni i Vilander en el #51, seguits de Calado i Rigon en el #71. Després d’ells en quarta i cinquena posició han acabat els dos Porsche del Team Manthey.

La carrera serà demà a les 4:00 GMT +1.