L’equip Porsche ha aconseguit un nou doblet en la classificació de les 6 hores de Fuji amb el #17 de Bernhard, Hartley i Webber primer. Després dels dos Porsche han acabat els dos Audi, a menys de mig segon dels cotxes de Stuttgart. En LMP2 pole per al Ligier #26 i en GTE Pro per al Ferrari #71.


 

En primer lloc, els va tocar els pilots de GTE eixir a pista per a disputar la classificació. Rigon i Calado en el Ferrari #71 es van fer amb la pole, amb l’altre Ferrari d’AF Corse en segona posició. La tercera posició ha estat per a l’Aston Martin #99, seguit pels dos Porsche del Team Manthey, el #91 en quarta posició i el #92 en cinquena.

Va arribar el torn dels prototips, i com de costum, van eixir a pista de seguida per a aprofitar al màxim la sessió.

Des del primer moment, Bernhard va posar el Porsche #17 al capdavant amb una molt bona volta, 3 desenes millor que la del seu company d’equip. Però en el segon intent, eixa segona posició se la va llevar al Porsche #18 l’Audi #7, que amb una molt bona segona volta es posava en primera línia provisional.

Lieb en el Porsche #18 va poder baixar el seu temps en el seu últim intent, firmant una nova primera línia per a Porsche. Després d’ells han acabat els dos Audi (El #7 tercer i el #8 quart) , molt prop dels Porsche. Els Toyota s’han quedat molt arrere, a més de 2 segons de la pole.

En LMP2 la pole ha estat per al Ligier #26 de Sam Bird, amb l’altre cotxe de G-Drive segon, completant així un molt bon cap de setmana i presentant-se com els favorits per a emportar-se la carrera demà. La tercera posició ha estat per al Team Sard Morand seguit per l’Oreca de KCMG, que després d’un error de Tandy, on se n’ha anat al mur, s’han de conformar d’eixir en segona fila.

La carrera serà demà a les 11:00 hora local, 4:00 CEST.