Mentre tots els equips es preparen per la temporada 2019, Norman Howell anuncia que plega com a director de comunicacions de la F1

L’aturada d’hivern de la F1 també afecta a les comunicacions i solen haver-ho poques notícies en aquesta època, però sembla que hi ha canvis al departament de comunicació de la F1, on Howell, el seu director, no només deixa la seva cadira sinó que abandona la competició en general.

El perfil de Howell a les xarxes coincideix amb el comunicat de premsa de la F1 en revelar que el seu lligam amb aquesta competició acaba alhora que ho fa la temporada 2018.

El missatge de la seva pàgina diu: “Deixo la Formula 1 havent cobert la transició des de la FOM de Bernie Ecclestone fins a la propietat actual de la F1 per part de Liberty Media, des del punt de vista de les comunicacions i mitjans digitals”.

“Em prenc un breu descans que aprofitaré per pensar com encaro de nou el sempre canviant món de les comunicacions.” Howell va ser el cap de la secció de mitjans digitals durant dos anys, abans d’ascendir a director el febrer del 2017.

Aquest desembre del 2018 deixa el càrrec que només ha ocupat durant un any i 10 mesos. De fet, l’últim comunicat de premsa de la F1 que portava el seu nom es va emetre el 6 de desembre per tractar sobre les series Esports 2018.

Des de llavors, la F1 ha emès dos comunicats més el 19 i el 21 de desembre, però ja no apareixia el nom de Howell. Es mencionava un correu electrònic genèric i el contacte d’Eldeman, l’agència de comunicacions de la F1.

Sembla ser que Howell emprèn un nou projecte personal com a assessor a NHH Media. Té una àmplia experiència en el camp de les comunicacions, i entre les empreses on ha treballat es troben la FIA, Red Bull, UFC, KHP i d’altres.

Ara que ja es coneix la marxa de Howell, tothom està a l’espera de conèixer qui el substituirà al capdavant del departament de comunicacions de la F1. Luca Colajanni, actual senior del departament, podria ser un candidat a l’ascens.