L’equip oficial d’Audi al Rallycross, EKS, ha anunciat la seva alineació per a la present temporada. Els dos pilots de 2016, el vigent campió Mattias Ekström i Toomas Heikkinen seguiran, amb la novetat de Reinis Nitiss com a acompanyant en un tercer vehicle.


Així és, Reinis Nitiss dóna el pas a un dels grans equips del campionat. Sense destacar massa en la seva primera temporada de 2016, el jove pilot de Letònia puja a l’equip EKS, equip oficial d’Audi que va ajudar a Mattias Ekström ha obtenir el títol de campió de pilots. “El canvi a l’equip del campió del món és el somni de qualsevol corredor. És una oportunitat única i estic excepcionalment content que Audi i EKS hagi posat la seva confiança en mi”, ha declarat.

Els altres dos Audi S1 ??EKS RX quattro els pilotaran tots dos corredors de l’any passat, els quals van portar l’equip a la glòria. Després d’una temporada de somni per a Mattias Ekström, el vigent campió del títol defensarà el seu regnat davant un any que es presenta interessant i emocionant. Toomas Heikkinen, malgrat la seva poca regularitat durant 2016, gràcies a les bones actuacions ha pogut conservar el seu lloc i podrà demostrar perquè val aquesta renovació durant aquest 2017.

“Estic content amb el projecte per lluitar per defensar el títol amb Topi. Ell és un pilot de curses jove però molt experimentat, el que és un ajust perfecte per al nostre equip”, va admetre Ekström en el comunicat oficial de la renovació de tots dos pilots.

Les proves ja han començat per a l’equip EKS, que ja es prepara per encarar la primera ronda a Barcelona a principis d’abril.