El Team Peugeot-Hansen ha anunciat la seva alineació de pilots de cara a la temporada que ve de Rallycross. Els pilots actuals que van portar l’equip a dues victòries l’any passat, Sebastien Loeb i Timmy Hansen, continuaran en la formació sueca al costat de la gran novetat, Kevin Hansen, que dóna el salt de manera fixa al Mundial amb un tercer Peugeot.


El campió del Campionat Europeu de Rallycross, Kevin Hansen, tindrà la seva gran oportunitat de consolidar-se al Mundial principal d’aquesta disciplina automobilística. El pilot suec formarà part de l’equip principal dels seus pares, el Team Peugeot-Hansen, podent conduir durant tota la temporada el tercer Peugeot 208 WRX que portarà la marca francesa al campionat.

Al costat del petit Hansen seguirà el seu germà Timmy i el llegendari Sebastien Loeb. Tots dos van aconseguir una victòria la passada campanya al Canadà i Letònia, respectivament, i voldran millorar l’actuació de l’equip suec en aquesta propera temporada. Els recursos estan i el talent en els pilots també, pel que no pot haver un altre objectiu que no sigui lluitar pel títol d’aquest 2017.

“Crec que vaig aprendre molt en el transcurs de la meva primera temporada completa de Rallycross. He posat els meus objectius més alts, òbviament, en aquesta ocasió i espero una versió del Peugeot 208 WRX Supercar d’aquest any que ens permeti lluitar per la victòria. Donada la competència més dura que trobarem, no serà fàcil”, ha admès Loeb.

D’altra banda, Timmy Hansen també apuntava els seus reptes personals per a aquest 2017. “Els enginyers han fet un gran treball durant l’hivern i el Peugeot 208 WRX Supercar ha donat un gran pas endavant. El meu objectiu quan l’acció comenci de debò serà trobar un bon ritme i adaptar el cotxe al meu estil de conducció. Per la meva experiència, això és el que cal fer si vols estar allà dalt lluitant per la victòria”.

“Em sento increïble d’haver signat per una temporada mundial amb el Team Peugeot-Hansen. En l’àmbit personal, per a l’any 2017, m’agradaria trobar la sensació que vaig tenir l’any passat al volant del cotxe i després construir sobre això. Faré el meu millor esforç per entrar en l’elit d’aquest esport”, va concloure el jove Kevin Hansen que debutarà com a pilot fix a Barcelona el primer cap de setmana d’abril.